Ik organiseer workshops waarbij u in één dag uw eigen zilveren sieraad maakt, uniek en exact op maat. Dat kan zijn een ring, hanger, broche of oorbellen U bepaalt zelf de vorm en de afwerking met bij voorbeeld parels , edelstenen, hout of zilverdraad.
Tijdens de workshop maakt u kennis met diverse goudsmidtechnieken zoals zagen, solderen, vijlen, frezen en polijsten.

De groepen bestaan uit minimaal 2 tot maximaal 6 personen, zodat er altijd sprake is van een goede persoonlijke begeleiding.
De kosten bedragen € 37,50 (vanaf 1 februari 2020 40,00)  voor een hele dag (start 9.30 uur tot 16.30 uur).De lunch, hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Materiaal kosten worden apart in rekening gebracht, afhankelijk van het gewicht van het zilver en de overige materialen zoals zetkasten en edelsteentjes of parels.
Gemiddeld zijn  de  materiaalkosten€ 15,- en € 25,-.      Het is mogelijk om te pinnen.

Inschrijven voor een workshop kan door een mail te sturen naar sierenzilver@gmail.com of telefonisch 0624406272.

Workshops kunnen op elke dag van de week gepland worden, ook op zaterdag en zondag. In overleg wordt de datum vastgesteld.

De ervaring  is dat het een gezellige dag zal zijn  , waarbij iedereen met een sieraad waar men trots op is naar huis gaat. Dit gebeurt in een inspirerende omgeving, waarbij  u de hele dag  verzorgd wordt  met koffie en thee en een uitgebreide lunch met zoveel mogelijk producten uit eigen tuin.

Workshops geven is voor mij erg inspirerend. Telkens valt mij op dat deelnemers zonder ervaring in staat zijn om verrassende sieraden  te maken.

RESULTATEN VAN WORKSHOPS