Leonie en Jeannette

Wat een warm welkom in jullie prachtige atelier en huis. We hebben een leerzame dag gehad. De uitleg was prima en dan ook nog met een prachtig sieraad naar huis. De heerlijke lunch maakte het helemaal compleet. Gerda en Mark jullie hebben de zaakjes prima voor elkaar. We komen zeker nog een keer terug.

Mariska Niesink

Geweldig! Heel erg gezellig. Zeer vriendelijke en hartelijke mensen. Leuke dag gehad met ook een goede verzorging van de innerlijke mens. Erg lekker gegeten! (En gesnoept) Een geweldige dag met een schitterend resultaat! Ps ik ben niet iemand die snel een recensie plaatst, dus….

Anita en Gerrie

Wij hebben een super gezellige dag gehad met een heel mooi resultaat.

Stephanie Barink

Wat een onvergetelijke zussendag is het geworden. Het begon al met een hartelijke ontvangst. Eerst geduldig kijken naar voorbeelden om een idee van je eigen te maken sieraad te krijgen. Dan het meten en dan begint het avontuur. Leuk om te ontdekken hoe het proces van een ring maken gaat. Een fijne geduldige begeleiding met als het moet en je wilt wat hulp. Dat alles met geweldige verzorging van een geweldige lunch door Marc en lekkers bij de thee of koffie. Met zulke lieve warme mensen en een gastvrijheid. Kort gezegd: geweldig genoten! Gerda en Marc bedankt.

Briet Brunnekreef

Het was, net als de eerste keer, weer geweldig! Super leuke dag, gezellig, heerlijke lunch en met een prachtig sierraad als eindresultaat. We waren met z’n zessen en we hebben allemaal een heerlijke dag gehad. Dank je wel Gerda en Mark!

Carola & Wendy

Gisteren een super leuke, leerzame en gezellige dag gehad, ook de lunch en het resultaat waren geweldig, dankjewel Gerda & Mark.

Hetty Kleinschiphorst

Samen met dochter en schoondochter geweest. Het resultaat van ring en oorbellen in een woord geweldig. Complimenten voor Gerda en haar man, zo gastvrij en lief. Dank jullie wel voor deze geweldige maar vooral creatieve dag!!

ik heb genoten